Daredevil

Daredevil anmeldelse

Daredevil er et spil udviklet af Play Tech og som tager udgangspunkt i den gamle tegneserie helt af samme navn. Tegneserien er fra 60erne men figuren fik fornyet popularitet med filmstreaming-tjenesten Netflix’ genskabelse af den gamle super helt.

Setuppet

Maskinen har 5 tromler med hver 3 rækker og i alt 15 ruder på fladen. Symbolerne er alle hentet fra Daredevil-universet med forskellige våben varianter og Daredevil selv samt hovedpersoner fra serien. Wild symbolet er Daredevils ansigt mens Scatter symbolet er Daredevils logo ‘DD’.

Grafikken er iøjnefaldende og holdt i røde toner, så det skaber en intens fornemmelse af blod og vildskab. Der er altså smurt godt på for at få skabt den rette action ånd i spillet.

Indsats

Denne anmeldelse har taget afsæt i Betfairs Daredevil version, hvor der tillades spil fra 1 til i alt 20 rækker på tromlerne. Et spin kan altså variere en hel del i kroner og øre. Satser man det lavest mulige (1 række) kan man vælge at skrue indsatsen ned på minimalindskuddet som er på 5 øre. Det giver altså en samlet minimums indsats på 5 øre, hvilket bør være til at overkomme for de fleste. Man kan også øge volumen til det maksimale ved at satse på alle 20 rækker og vælge maksimum indsatsen pr række på 2,50 kroner, hvilket sender dit spin op på i alt 50 kroner. En betragtelig ændring i volume og temperament

Gevinster og bonus

Tal og bogstav symbolerne er som altid de lavest betalende på maskinen mens wild symbolet kan give dig din indsats 5000 gange igen hvis du rammer fem på række. En anden af de mere indbringende enheder er scatter symbolet, der med tre på række, kaster 10 gratis spil af sig udover også at give dig en penge gevinst. I bonusspillet åbner der sig en mulighed for at benytte sig af Daredevils radar evner, som kan forvandle symbolerne på tromlerne til wild symboler.
Der er også en sjov ‘Bulls eye’ feature hvor du før hvert spin får muligheden for at rette et sigtekorn på en specifik rude på en af tromlerne. Skulle du med sigtekornet ramme et symbol med en mand med sigtekorn i panden tredobler du din mulige gevinst på det pågældende spin. En sjov lille feature som man kan vælge at praktisere før hvert spin. Man kan også droppe det og lade sigtekornet blive hængende på midtertromlen.

Konklusion

Daredevil er et typisk Play Tech spil hvor der er kælet for detaljen og hvor grafik og underholdning er i højsædet. Man går ikke galt i byen med Daredevil, for der leveres det man kan forvente af en kvalitets-slot. Fine bonus features, god grafik og sublim underholdning.