Egyptian Magic

Egyptian Magic

Egyptian Magic er en online spilleautomat skabt af Neogames. Temaet er hentet fra det gamle Egypten så vi er bragt flere tusinde år tilbage i tiden, hvor Cleopatra hersker og du som spiller skal forsøge at tage for dig af den rigdom som det gamle rige gemmer på.
Der er altså lagt op til egyptisk eventyrrejse på tromlerne, og du kan give dig i kast med spillet på blandt andet Dansk777 Casino.

Setuppet

Maskinen har 5 tromler med 3 rækker hver. Symbolerne er alle hentet fra det gamle Egypten. Der er stentavler med hieroglyffer, gamle mumier og statuer. Scatter symbolet er kejserinden Cleopatra og wild symbolet er en gammel egyptisk statue. Grafikken er holdt i gule nuancer så man føler at man konstant bevæger sig i ørkensandet og blandt de gulbrune pyramider.

Indsats

På Egyptian Magic kan man spille på alt fra 1 række til de maksimale 9 gevinstrækker. Mindsteindsatsen pr række er  20 øre mens maksimumindsatsen er på hele 100 kroner. Det betyder at dit samlede minimums indskud er helt nede på 20 øre, hvis du vælger kun en række at spille på og du vælger 20 øre for rækken. Omvendt kan du skrue volumen helt op på 900 korner pr spin hvis du vælger maks indsatsen pr række på 100 kroner og du vælger at spille på alle 9 rækker. Man svinger altså fra 20 øre pr spin til hele 900 kroner. Der er dermed en rig mulighed for at alle lyster kan blive stillet.

Gevinst og Bonus

Det lavest betalende symbol på maskinen er en stentavle mens det højst betalende er pyramide symbolet som kaster din indsats 10.000 gange igen. Scatter symbolet er også et velbetalende symbol da du her ikke får din rækkeindsats men samlede indsats ganget op. Den maksimale multiplikator er her 32 for 5 pyramider på række. Med en samlet max indsats på 900 kroner er det pludselig også rigtigt mange penge at hente dér.

Konklusion

Egyptian Magic er nok ikke verdens største spilleautomat, da man kun maksimalt kan spille på 9 rækker, men den kan andet og mere end mange andre. Især det store loft på rækkeindsatsen trækker spillet op, fordi man dermed øger chancen for at vinde pænt store gevinster. Det er ikke altid at antallet af rækker betyder så meget, især ikke når man som her virkelig får lov til at tænde op for blusset med et potentielt max spin på hele 900 kroner. Som nævnt skal det ikke nødvendigvis koste 900 kroner hver gang du klikker. Alt er smag og behag, og Egyptian Magic skaber med sin også meget lave indsats plads til at mere forsigtige gamblere kan komme til.