Frankie Dettori’s Magic Seven

Frankie Dettori’s Magic Seven

Frankie Dettori’s Magic Seven er en slot maskine skabt af det succesfulde Playtech som blandt andet har flere større slot succeser på bagen. I nyere tid er de især kendt for de mange super hero-spil som Daredevil, Elektra, X-Men og The Incredible Hulk.
Det her spil er en lidt anden boldgade. Temaet er her hentet fra hestesporten og handler om jockeyen Frankie Dettori, en af verdens bedste nulevende jockeyere som har vundet stort set alt hvad der er at vinde på væddeløbsbanen. En spændende og underholdende slot med flere gode features.

Setuppet

Maskinen har 5 tromler med 3 rækker i hver og i alt 15 ruder. Symbolerne er, udover de obligatoriske tal og bogstavsymboler, alle hentet fra væddeløbsbanen. Der er symboler med en hestesko, et bonus symbol med en væddeløbsbane. Der er også et symbol der afbilder Frankie Dettori selv, det er wild symbolet. Udover det er der et scatter symbol som bærer selve spillets titeltekst.

Indsats

Betfairs version, som den her anmeldelse har taget udgangspunkt i, tillader spil på 1 til i alt 25 rækker på tromlerne. Minimumsindsatsen pr række er på 5 øre og maksimumsindsatsen er på 1 krone. Den absolut mindst udgift pr spin på maskinen er dermed på i alt 5 øre (det er prisen for at spille 5 øre på en eneste række), og den absolut største samlede indsats pr spin sniger sig helt op på 25 kroner (det er prisen for at spille de makismale 25 rækker og smide max indsatsen på 1 krone pr række). Der er altså lidt til de hidsige spillere men også plads til forsigtige nybegyndere.

Gevinst og bonus

Det handler, som på alle andre spillemaskiner, om at få to til flere sammenhængende symboler på sin række. De lavest betalende symboler er tal og bogstavsymbolerne mens wild symbolet med Frankie Dettori er det mest indbringende. 5 på række af disse kaster din indsats 7777 gange tilbage til din konto.

Der er også en underholdende bonus feature, som vindes via scatter symbolet. 3 af dem på række giver både penge gevinst men udløser også et free game race, hvor du skal vælge en hest og hvor du alt efter din slutplacering i det lille væddeløb kan vinde alt fra 10 til 35 gratis spil.
En sidste sjov bonus ‘Magic Seven Bonus’ opstår hvis du får et væddeløbsbane-bonus symbol på tromle 1 og 5 i samme spin uanset placeringen på selve tromlen. Her udløses et væddeløbsbane spil med muligheden for gevinstmultiplikator funktion.

Konklusion

Frankie Dettori’s Magic Seven er et sjovt og velskabt spil, som tilgodeser alle temperamenter. Der en god spændvidde i indsatsmulighederne og der er flere sjove og underholdende bonusser. En klart anbefalelsesværdig spillemaskine fra playtech.