Gold Rally

Gold Rally anmeldelse

Gold Rally er en online spilleautomat skabt af den store digitale spiludbyder Playtech.
Som navnet antyder er vi på guldjagt dybt nede i undergrunden. Man har taget inspiration fra den gamle guldfeber i midten af 1800 tallet i USA, hvor en hel verden valfartede til det amerikanske kontinent med dynamit, skovle og guldriste for at ramme lige præcist den guldåre som kunne gøre dem rige. Med Gold Rally genføder Playtech noget af den gamle guldfeber, og giver dermed dig muligheden for at ramme åren.

Setuppet

Maskinen tager sig lidt anderledes ud end det man er vant til, eftersom den kun har 3 tromler med 3 rækker i hver. Symbolerne er alle hentet i guldgraver tematikken. Der er dynamitstænger, vægte, en hakke, petroleumslamper, pistoler og guldsække.

Indsats

Der kan spilles på alt fra en gevinstlinje til i alt 8 gevinstlinjer, og minimums indsatsen pr linje er på 2 mønter mens maksimum indsatsen er på 16 mønter. Der er altså grobund for en rimelig god variation i indsatserne, hvis man til tider ønsker at skrue lidt op eller lidt ned for indsats volumen.

Gevinst og bonus

De lavest betalende symboler er hesteskoene, som kun kaster pengene maksimalt 10 gange igen. De bedst betalende symboler er derimod Gold Rally symbolerne som bærer initialerne ‘GR’. De kaster pengene 500 gange igen. Scatter symbolet som er en vægt kan også være pænt lukrativ. Tre på række giver kun 20 gange pengene igen, men får du hele pladen fuld, altså ni ruder med lutter scatter symboler bliver jackpotten udløst, og så vanker der for alvor store moneter på kontoen. Der er også en sjov bonus feature, som udløses hvis du rammer 4 dynamit stænger i hvert hjørne på spillet. Det åbner op for et bonusspil hvor du skal vælge et symbol ud af fire for at opnå en øjeblikkelig gevinst.

Konklusion

Gold Rally er en simpel men underholdende spilleautomat hvis store force ligger i selve jackpotten. Det er en progressiv video slot der er koblet til husets store jackpot, og det er det, der for alvor er drivkraften i spillet. Der er dog også gode bonus features og fine gevinster. De tre tromler giver samtidig et godt overblik over spillet, fremfor 15 ruder i en 5 tromle-slot som nogle gange kan forvirre mere end det gavner.
Alt i alt virker Playtech til at have skabt en solid og overskuelig maskine, som tilfredsstiller langt de flestes behov. Bet365 Casino har længe haft den på sin slot liste.